Nem kell nekik a párterápia

Menthető lenne Liptai és Gesztesi frigye - De csak pénzért beszélnek?

Pszichológus is felajánlotta a segítségét Liptai Claudia és Gesztesi Károly házasságának megmentésére, mert túl szép párnak tartja őket ahhoz, hogy elváljanak - A sztárok azonban elzárkóznak a segítségtől.

2009.02.13 07:10ma.hu

Az újságokból derült ki számukra, hogy baj van a Liptai-Gesztesi páros házasságában, s segítséget ajánlott a frigy megmentéséhez egy pszichológus páros, amely azt is elképzelhetőnek tartja, hogy egyszeri összeveszésről volt szó.

Sőt, még egy megcsalásból is ki lehet láballni, véli a szakértő, ha egyáltalán történt ilyen. Azt, hogy Liptai és Gesztesi egy telken élnek a színész volt nejével, valóban szerencsétlen dolog, de lehet rajta változtatni. A sztárpár elzárkózott a segítség elől, s kizárólag egy adott bulvármagazinnak hajlandó a történetéről mesélni - adta hírül a Napi Ász.

A színész házaspár kapcsolata egyébként a jelek szerint valóban nem mehetett végleg tönkre, hiszen Liptai Claudia és Gesztesi Károly egymástól nem zárkóznak el.

Sőt. A páros nemrég kifejtette, hogy bár külön szeretnének költözni, nem akarnak elválni. A csinos műsorvezető már újíttatja fel a lakást, melybe kislányukkal, a két és féléves Pankával bútorozik majd át.

Ugyanakkor egy múlt héten tett nyilatkozatában Claudia elárulta: nem tartja kizártnak azt sem, hogy férjével olykor együtt is alszanak majd.

Úgy tűnik, Gesztesi Károly ugyancsak nehezen engedi el a feleségét. Egy tegnapi hír szerint a színész nem akarja, hogy Claudia visszaadja neki közös otthonuk kulcsát, sőt, ragaszkodik hozzá, hogy megtartsa. A nejének éreznie kell, hogy bármikor visszatérhet a házukba - fogalmazott.

A hetek óta tartó híresztelések ellenére - miszerint házasságuk már menthetetlen - a páros meglepetést okozott az elmúlt hétvégén is.

Az egyik bulvármagazin gálájára kéz a kézben és mosolyogva toppantak be. Ezzel is jelezték, hogy nem haragszanak egymásra, és talán nem is végleges az elválás...

Később azonban Liptai Claudia egyedül ment tovább az újságíróbálra, ahol Kárász Róberttel mulatott együtt.

Gesztesi Károly egyébként azt is leszögezte, hogy bár a pletykák összeboronálták a nejét Kucsera Gáborral és Kovács Áronnal, akikkel együtt forgatott Afrikában, kizártnak tartja, hogy Claudia megcsalta volna. Bízik annyira a feleségében, hogy tudja, nem lépett félre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.