Kihűlt a kapcsolat - de lehet visszaút!

Gesztesi kulccsal hagyja meg Claudiának a lehetőséget!

Talán maga Liptai Claudia és Gesztesi Károly sem tudja biztosan, hogyan folytatódjon kettejük története - Úgy tűnik, nem szeretnének elszakadni teljesen egymástól. A színész legalábbis visszavárja a nejét!

Liptai Claudia kitett magáért! képgaléria

2009.02.12 13:45ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Míg múlt héten szinte biztosnak tűnt, hogy véget ért Gesztesi Károly és Liptai Claudia házassága, a hétvégén kéz a kézben jelent meg a pár egy gálán. Nem tagadják viszont, hogy kihűlt a kapcsolatuk, valaminek történnie kell, ez nem mehet így tovább.

A műsorvezetőnek már készül a felújítandó lakás, ahová kislányukkal költözne. Úgy tűnik azonban, Gesztesi Károly szeretne nyitva hagyni egy kiskaput - ragaszkodik ahhoz, hogy neje megtartsa a közös otthon kulcsát. Elmondása szerint Claudiának éreznie kell, hogy bármikor visszatérhet oda - adta hírül a Blikk.

Az elmúlt két hétben egyre-másra jöttek a különféle hírek arról, vajon mi állhat a népszerű színészpáros házassági válsága hátterében.

Kezdetben úgy tűnt, Afrikában, A sztárok a fejükre estek kalandjáték forgatása idején történt valami Liptai Claudiával, ami miatt elhidegült egymástól Gesztesi és neje.

A csinos műsorvezetőt összeboronálták Kucsera Gáborral és műsorvezető társával, Kovács Áronnal is, ám a feltételezések nem bizonyultak igaznak.

Áron ugyanakkor nem sokkal később elárulta, hogy Liptai Claudia már az Afrikába érkezésükkor panaszkodott a házasságára, elmondta, hogy nincs minden rendben otthon...

Nem sokkal ezután felröppent a pletyka, hogy egy külföldi producerrel ismerkedett össze Claudia, s ez állhatott a házaspár tagjai közé.

Jöttek olyan hírek is, miszerint a műsorvezető kezdettől fogva kellemetlenül érezte magát, amiért férjével közös telken éltek Gesztesi Károly volt feleségével és nagyfiaival. Emiatt mindig maradt egy kis tüske Claudiában egy ismerős nyilatkozata szerint.

A házaspár legutóbb arról számolt be, hogy mindketten követtek el hibákat. Gesztesi Károly például elmondta, rosszul tette, hogy annak idején, Panka lányuk születésekor külföldön forgatott és nem volt ott a szülésnél. Ezt Claudia nem fogja neki elfelejteni.

A páros kifejtette, hogy nem szeretnének elválni, de külön folytatják. Gyermekük akármikor láthatja az édesapját. Nem titkolták: talán a különélés segít abban, hogy újra egymásra találjanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.