"Állítsa helyre a becsületemet!"

Pálffy megelégelte! - Négymillióba kerülhet a "spicces" Friderikusznak

Véget ért a türelme - Becsülete helyreállítását követeli Pálffy István Friderikusz Sándortól, feljelentést tett ellene, amiért utóbbi részegesnek nevezte őt a könyvében.

Munkája a szenvedélye: képekben Friderikusz Sándor képgaléria

2009.02.02 12:55ma.hu - Fotó: palffyistvan.hu

Rágalmazásért perli Friderikusz Sándort Pálffy István - Helyre kell állítania a híradós becsületét, mert nemrég megjelent könyvében részegesnek állította be Pálffyt, és azt írta, Jaguárját a csatorna dolgozói fizetésének terhére vették neki.

A híradós szerint nemcsak róla, nála jelentősebb személyekről is tűrhetetlen dolgokat állít Friderikusz. Pálffy István ügyvédje elmondta, jó hírnév megsértése miatt még ügyvédi felszólítást is küldtek Friderikusznak, amelyben bocsánatkérést követelnek, valamint 4 millió forint nem vagyoni kártérítést. Ha nyolc napon belül nincs válasz, ezt is perre viszik - tudta meg a Blikk. A lapnak Friderikusz Sándor csak annyit reagált az ügyre, hogy sok sikert kíván Pálffynak.

Megjelenésekor már sejteni lehetett, hogy valóságos botránykönyv lesz Friderikusz Sándor kötete, hiszen a televíziós nem tett lakatot a szájára kollégáival kapcsolatban...

Pálffy Istvánról azt írta, több alkalommal is spiccesen vezette a Jó estét, Magyarország! című műsort. Szerinte Pálffy százszor többet képzel magáról, mint amennyi valójában.

Csúnya összezördülésükről is beszámolt Friderikusz, elmondása szerint egy médiafogadáson rumot ivott, majd odament Pálffyhoz, "g...cihuszár"-nak nevezte, és rákiabált, hogy takarodjon, mert megöli.

Azt bevallotta utólag Friderikusz Sándor, hogy maga sem tudta, mit akart tenni, eltörni a poharat és azzal elvágni Pálffy nyakár, vagy "csak" behúzni egyet neki...

A híradós már a könyv megjelenése előtt úgy vélekedett a kiszivárgott információkkal kapcsolatban, hogy Friderikusz könyvében sok a "szomorú baromság", s úgy vélte, ideje lesz a bíróságot kilátásba helyezni. Nem kellett sok idő hozzá, hogy beváltsa az ígéretét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.