Lakhatatlan az énekesnő háza

Még egy évig nem lesz otthona Katona Klárinak?

Eltarthat egy évig is, mire újra lakható lesz Katona Klári és Babos Gyula otthona - Az épület három hónapja leégett, benne nemcsak a sztárok, hanem rokonaik lakrésze is lakhatatlan lett.

2009.01.08 13:23Fotó: allmusic.hu

Pár perc alatt semmivé vált mindenük - szinte porrá égett három hónappal ezelőtt Katona Klári és Babos Gyula budai háza. A tető felújítási munkálatai miatt keletkezett a tűz. Ingóságaik odavesztek, otthonuk a társasházban lakó összes tulajdonoséval együtt lakhatatlan lett.

Babos Gyula tragédiának nevezte az esetet és azt, hogy nemcsak a saját, de rokonaik lakrésze is tönkrement, akik alattuk laktak. Azóta bérlakásokban húzzák meg magukat. Már a helyet alkalmassá tenni a ház felújításához is nagy feladat - mondta el a Blikknek.

Tragikus, hogy a páros éppen felújítani, szépíteni akarta a házat, és éppen munkálatok okozták a bajt...

A második kerületi, Tüske utcában álló kétemeletes lakóház október elején gyulladt ki. A lángok a tetőszigetelési munkálatok közben csaptak fel. A lakók közül senki sem sérült meg, de két tűzoltó igen, akiket kórházba szállítottak a mentők - tudatta a lánglovagok.hu.

Négy órán át dolgoztak a tűzoltók, mire sikerült eloltani a tüzet a régi építésű házban - írta a lánglovagok.hu.

Nemcsak a tűz, az oltáskor bezúduló víz is hozzájárult a budai villa tragikus állapotához.

Katona Klári, Babos Gyula és a ház többi lakója csak reménykedhet, hogy mielőbb visszakapja otthonát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.