Páncélos a harcikutya ellen

Versenyteknős űzi az ebet - videóval!

Meglepő, de bájos barátság alakult ki egy szárazföldi teknős és egy pitbull között.

2015.04.10 21:21ma.hu

Dr. Cynthia Jones, a texasi Forth Worth városának állatorvosa. Egy napon úgy döntött, örökbe fogadja a 8 éves teknőst, Sheldont és a 3 éves pitbullt, Dollyt. Arra még a doktornő sem számított, hogy nagyon hamar, mély barátság alakul ki a két állat között.

Ennek oka talán Sheldonban keresendő, aki fajtájától eltérően meglehetősen agilis jószágnak bizonyult, képes órákon át kergetni a lelkesen ugrabugráló kutyát.

Elkezdi kergetni, Dolly elrohan, és ezt csinálják órákon keresztül. A kutya megpróbálja rávenni a teknőst, hogy kedvenc piros labdájával is játsszanak, de Sheldon erre nem hajlandó. Inkább marad a fogócska.

Figyelem, a videó megtekintése komoly mellékhatásokat válthat ki a cukiságra érzékenyeknél!Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.