Utólag akart biztosítást kötni, lebukott

Trükközött a biztosítással, bíróság előtt a csaló

Bíróság elé állítottak egy férfit, aki még tavaly nyáron törte össze a kocsiját - állítása szerint pont aznap, ahogy a biztosítása életbe lépett, a rendőrök szerint viszont trükközött az időponttal.

2015.03.06 10:03ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Kittisak

Egészen a bíróságig jutott egy pennsylvaniai férfi biztosítási csalásának ügye, akit a hatóságok azzal vádolnak, hogy "elfelejtette" bejelenteni a balesetet a szerződéskötés előtt. A 33 éves Michael Traveny múlt év augusztusában, a jelentések szerint 21-én szenvedett balesetet Duncansville-ben, szinte rögtön azután, hogy megvásárolta a használt járművet, ám nem jelentette be a karambolt, hanem hazament és az interneten megkötötte a kocsira a biztosítást.

Másnap 3900 dolláros kárigényt nyújtott be, azt állítva, hogy a baleset csak azt követően történt, hogy a biztosítás életbe lépett - olvasható az Altoona Mirror című lapban. Az ügyészek viszont a bizonyítékok alapján meg vannak győződve arról, hogy a baleset a szerződéskötés előtt következett be. A bírósági tárgyalás első meghallgatási napját március 17-re tűzték ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.