Képgaléria

Leleplező képek a legcukibb banditákról

"Az internet pontosan olyan, mint az ókori Egyiptom: falakra írunk és macskákat istenítünk."

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2014.10.04 21:05ma.hu
Kattintson a nagyobb képért!

Több mint ötezer éve él a macska az ember mellett, a ragadozó ugyanis hasznos volt, mert távol tartotta rágcsálókat a gabonától. A kínai tudósok szerint ráadásul a macska nem tűri a lopást, valószínűleg ezért is lett az embernek ilyen kedves háziállata. Mindazonáltal, a képeket megnézve úgy tűnik, bármire képesek a zsákmányért...

Mindenesetre, a leletek szerint Kínában már több mint öt évezrede tartja távol a terméstől a patkányokat és egereket, s mára a macska az ember egyik legkedvesebb háziállata lett: a világon több mint félmilliárd él belőlük és sokat is költünk rájuk.

Kattintson a nagyobb képért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.