Divatbemutatóra készülnek a csinos lányok

Weisz Fanni tanította a jelbeszédre Iszak Esztert

Együtt áll színpadra egy őszi divatbemutató műsorvezetőjeként Iszak Eszti és Weisz Fanni, amely egyúttal a Siketek Világnapja után néhány nappal az egymás iránti elfogadásra is felhívja a figyelmet.

Divatbemutató előtt jelelni tanult Iszak Eszter képgaléria

2014.09.25 18:00ma.hu

Bár mindketten járatosak és ismertek is a modellszakmában, mégis most először dolgozik majd együtt Iszak Eszti és Weisz Fanni. A lányok az egyik legnagyobb budai bevásárlóközpont divatbemutatóján lépnek színpadra, de ezúttal nem modellként, hanem a fashion show házigazdáiként tűnnek majd fel.

Annak érdekében pedig, hogy kicsit összecsiszolódjanak, együtt töltöttek egy délutánt, amely során többek között Tus-Dzsurbán Ágnes vezető stylisttal kiválasztották a műsorvezetői ruhájukat is. A bemutató businessvonalához igazodva Eszti egy fekete miniruha, Fanni pedig egy rövidnadrágos overál mellett tette le a voksát. A két szépség pillanatok alatt egy hullámhosszra került, és egy kávé mellett arra is szakítottak időt, hogy Fanni néhány egyszerű kifejezést megtanítson a VIVA csinos műsorvezetőjének.

Fotó: Németh Dániel (A galériához KATT a képre!)

"Mindig érdekelt a jelnyelv, tiniként egy könyvet is kivettem a könyvtárból, de hamar rá kellett jönnöm, hogy tanár nélkül nem jutok messzire. Ma viszont nagyon sokat megtudtam, például azt, hogy a jelnyelvben mindenkit egy rá jellemző mozdulattal jelölnek. Fanni szerint engem egy kezemben tartott mikrofon jellemez a legjobban. Megtanultam néhány alapvető kifejezést is, például bemutatkozni, egy kávét kérni és megköszönni. Bízom benne, hogy lesz még alkalmam elmélyíteni a tudásom" - mesélte Iszak Eszti.

"Esztivel pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot. Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk" - vette át a szót Weisz Fanni. "Nagyon örülök neki, hogy hozzá hasonlóan egyre többen érdeklődnek a jelnyelv iránt, és annak is, hogy az ilyen rendezvények által még több embert tudunk megszólítani. Tőlem is gyakran kérdezgetik, hogy hol lehet megtanulni jelelni, de olyan is előfordul, hogy valaki magától sajátít el néhány kifejezést és videóüzenetet küld nekem. Sőt már többször próbáltak így randira is hívni" - tette hozzá Fanni mosolyogva.

Október 3-án 19 órakor bárki megnézheti, hogyan vezeti Eszti és Fanni a divatbemutatót, amelyhez ezúttal is promóciók sokasága kötődik. Bővebb információ a rendezvény weboldalán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.