A rendőrök is csak nehezen tudtak szót érteni vele

Pucéran hadonászott a késsel a játszótér mellett

Már akkor sem volt teljesen felöltözve, amikor odaért a harlemi játszótér közelébe, de pár perccel később a férfi már anyaszült meztelenül sétálgatott és közben egy késsel hadonászott.

2014.09.05 19:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/phasinphoto

A rendőröknek sem volt könnyű dolguk, amikor le kellett fogniuk a meztelen, késsel hadonászó férfit a New York-i Harlemben, ahol egy játszótér mellett okozott botrányt. A meg nem nevezett férfi ingben és egy boxeralsóban érkezett csütörtök délután a játszótér mellé, és a kezében a késsel valamit motyogott. A szemtanúk szerint váratlanul egy idősebb férfit a földre nyomott, majd a parkban lévő öntözőfejekhez sétált és nem törődve azzal, hogy a játszótér tele van gyermekekkel és anyukákkal, pucérra vetkőzött.

Állítólag néhány kisgyermek üldözőbe vette, de ők nem akartak vizesek lenni - mondta a 25 éves Asia Bright, aki 4 éves kislányával szintén a közelben tartózkodott. Ezután néhány felnőtt elkergette a férfit a park közeléből, miközben mások a rendőröket hívták. A kiérkező zsaruk paprikaspray-vel fújták le a ránézésre 40-es éveiben járó férfit, aki eközben mintha egyáltalán nem is érzékelte volna a környezetét. A paprikaspray után megrázta magát, és ment tovább, még mindig a késsel a kezében.

A 23 éves Jieejah Johnson az 5 éves és a 6 hónapos lányaival volt a játszótéren, de amint meglátta a férfit, menekülőre vette a dolgot. "Ez egy csodaszép nap. Ott vagy a parkban, és a következő dolog, amit megtudsz, hogy egy meztelen férfi van ott, kezében egy késsel. Az egyik pillanatban még ott játszottak a gyerekek, a másikban pedig már mindenki szaladt" - idézte a nőt a NY Daily News.

A férfi akkor sem állt meg, amikor az egyik rendőr pisztolyt szegezett rá és úgy szólította fel a megállásra, helyette megfordult és elindult az ellenkező irányba. Aztán a zsaruk rárontottak, a földre teperték, az egyik szemtanú szerint úgy esett a földre, "mint egy sült csirke", és reszketve feküdt. Több pontban is eljárást indítottak ellene, köztük testi sértés, fenyegetés, veszélt okozó fegyver birtoklása, valamint közszeméremsértés. A kilétét a letartóztatásakor még nem tudták kideríteni, mivel nem volt nála semmilyen irat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.