Első találkozás a mozgólépcsővel

Szegény mamika: nem akarjuk kinevetni, de muszáj

Nem tudni, hányadjára látott mozgólépcsőt az idős néni, de az biztos, hogy nem sokszor használta, mert amit a bevásárlóközpont kamerája felvett, az nem mindennapi kaland lehetett.

2014.06.16 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

Igen, vannak dolgok, amiken nem illik nevetni, de mit tegyen az ember, ha a szituáció mégis olyan, hogy muszáj? Az alábbi, néhány másodperces videó pont ilyen: tényleg nem szép, hogy kinevetjük szegény mamikát, de nehéz megállni kacagás nélkül, ahogy pórul jár a mozgólépcsőn.

Hogy pontosan hol készült a felvétel, az nem derül ki a videóból, bár egyes hírek szerint valahol Floridában történt az eset. Azt is csak sejteni lehet, hogy az idős nő korábban nem sokszor találkozott mozgólépcsővel, legalábbis nem lehet másra fogni, hogy meglepetésében nem engedte el a korlátot, hanem mintegy meglovagolta azt, társa pedig kétségbeesetten próbálta leszedni, de aztán inkább csak "ellovagolt" vele együtt. Szerencsére ő rutinosabbnak bizonyult...

Csak remélni tudjuk, hogy az ijedtségen túl nem esett komolyabb baja a néninek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.