Visszaeső volt: sokszor nevetett hangosan

Börtönnel büntetnék a harsány jókedvét

Túl hangos nevetés miatt fenyeget börtön egy férfit az Egyesült Államokban, pedig nem is közterületen, hanem otthonában röhögött. Ott viszont többször is, ezért a figyelmeztetések után nem volt más, mint letartóztatni.

2013.03.07 11:47MTI

A 41 éves Robert Schiavelli a vétkes. Long Islanden él, és egy szomszédja jelentette fel, a rendőrség meg komolyan vette a panaszokat és kétszer is megbírságolta a férfit. A vádirat szerint Schiavelli február 12-én este hat óra tájban zavarta a köz nyugalmát azzal, hogy kinevetett ablakán, azután - visszaesőként - másnap is kiröhögött otthonából, amelyben anyjával él.

A medvetermetű, öblös hangú férfi azt állítja, hogy feljelentője állandóan gúnyolja őt és lehülyézi, ő pedig erre válaszul röhögi ki. Schiavelli ügyvédje indítványozta az ügy ejtését, ám a bíró nem volt erre hajlandó.

Még nem tudni, hogy ki nevet a végén. Ha az érzékeny fülű szomszéd, akkor Schiavelli 30 napra börtönbe kerül és még 500 dollár bírságot is fizethet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.