Nem szégyelli, hogy másmilyen, mint az átlag

Weisz Fanni titkos trükköt árult el a gyerekeknek

Rövid produkciókkal és rengeteg ajándékkal kedveskedett néhány sztárvendég a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóinak, akik rögtönzött rajzversenyen és Ki mit tud?-on is bizonyíthatták: mindenkiben tehetség rejtőzik.

Sztárok a Hűvösvölgyi Gyermekotthonban képgaléria

2013.11.27 16:33ma.hu

A Hűvösvölgyi Gyermekotthonba látogatott Weisz Fanni, Bagi Iván és a Vígszínház művészei: Hegyi Barbara és Csőre Gábor. Weisz Fanni sikerének titkát osztotta meg a gyerekekkel, Bagi Iván közkedvelt sztárokat idézett meg, Hegyi Barbara és Csőre Gábor pedig Ki mit tud? versennyel lepte meg a gyermekotthon lakóit. A hírességeket Dr. Kovács Viktória fül-orr-gégész, audiológus főorvos is elkísérte, aki az előadások végén megvizsgálta a lurkókat, és néhány tanáccsal is ellátta őket.

A színházjegyek, pólók, kitűzők és egyéb apró ajándékok mellett a sztárok a "pajzsos" torokvédő termékek gyártójával karöltve igyekeztek egy kis segítséget nyújtani az otthon lakóinak a náthaszezon átvészeléséhez is.

Weisz Fanni a tőle megszokott bájjal köszöntötte a gyermekotthon lakóit. Siketsége miatt ő is sok nehézséget tapasztalt már meg. A szépségkirálynő édesanyja tolmácsolásában, jelnyelven osztotta meg a jelenlévőkkel sikerének titkát. „Amikor kicsi voltam, sokszor furcsán néztek rám az emberek, de akkor édesanyám azt mondta, ne foglalkozzak velük, csak mosolyogjak és higgyem el: egy mosolyért ezret kapok cserébe! Képzeljétek el, igaza lett. Az emberek elkezdtek visszamosolyogni.

Azóta nem szégyellem, hogy másmilyen vagyok, hanem el akarom mondani mindenkinek, hogy ennek is vannak előnyei. Például velem nem lehet vitatkozni, mert egyszerűen lekapcsolom a villanyt. Illetve arra is rájöttem, hogy kellő kitartással és akarattal semmi sem lehetetlen
” – tanácsolta Fanni mosolyogva.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Bagi Iván egy személyben több sztárt is megidézett, a legnagyobb sikert egyértelműen Győzike aratta, de Szikora Robi és az Ének iskolája című verseny műsorvezetőjének karaktere is nagy nevetést váltott ki. A humorista szerint a gyerekek a leghálásabb közönség, így ő is mindent beleadott az előadásba.

"Gyerekek előtt fellépni mindig kicsit nehezebb, ugyanakkor nagyon hálás feladat. Ők köntörfalazás nélkül a szemedbe mondják, ha valami tetszik, de azt is, ha valami nagyon nem. Örülök, hogy megnevettethettem őket, hiszen saját tapasztalatból tudom, milyen nehéz helyzetben vannak" - mondta el a humorista.

Hegyi Barbara és Csőre Gábor egy pillanat alatt elvarázsolta a gyerekeket. A két színész közreműködésével a verseny első részében rajztehetségüket bizonyíthatták a vállalkozó kedvű fiatalok, míg a második felvonásban táncoló, versmondó és éneklő kis sztárok születtek - akik végül a sok hasznos zöld pajzsos ajándéknak köszönhetően könnyedébben vészelhetik át az előttük álló "megfázásos" időszakot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.