Péccsel indul az őszi túraszezon

Képek - Weisz Fannival túrakommandózott a sztártévé

Belvárosi séta, pezsgőkóstolás, Lakatfal, tandemezés - csak néhány program, amelyben a Túrakommandónak az új őszi szezon első részében része volt pécsi kirándulásuk során.

Weisz Fannival együtt ment Pécsre a Túrakommandó képgaléria

2012.09.27 18:29ma.hu

Magony Szilviék csapata ezúttal Pécsett barangolt, és nem is keveset. A belvárosi sétákon túl megkóstolták a helyi legjobb pezsgőket, kipróbálták a városnéző tandemkerékpárokat és még arra is jutott idejük, hogy sztárvendégük, Weisz Fanni szépségkirálynő javaslatára egy lakatot is elhelyezzenek a híres Lakatfalon.

Emellett persze a Túrakommandó kis csapata is készült egy kis mókával, hiszen Fannit egy kis sárkányhajókázásra invitálták, mégpedig Orfűn. Nos, a gond csupán annyi volt, hogy a sárkányhajók köztudottan több férőhelyesek, a legjobb, ha legalább egy 20 fős csapattal indulunk neki a túrának. A Túrakommandó sem esett kétségbe, Fanni vezetésével sikerült is beszervezni a helyi gyermekcsapatot, akik pont a tavon tartották heti edzésüket.

"Még sosem próbáltam ezt a sportot, és nagyon nagy élmény volt! Bár a mi kis négyesünk alig tudta felvenni a tempót a gyerekekkel – mondta nevetve Fanni.

Fotó: Mahagony (A galériához KATT a képre!)


"Korábban tartottam attól, hogy miképp tudunk majd Fannival kommunikálni, de a vele való találkozás pillanatában megszűnt minden félszem, ő ugyanis annyira közvetlen és mosolygós, hogy gyakorlatilag egymás grimaszait is jól megértettük, arról nem is beszélve, hogy kiválóan tud szájról olvasni. Örülök, hogy vele tölthettünk egy délutánt" – mondta Magony Szilvi.

A Túrakommandó első Pécsi adását megtekinthetik 2012. szeptember 28-án, szombaton 15.00 órától a Story4 csatornán. Weisz Fannival legközelebb az első Pécsi Pezsgő Borfesztivál keretében megrendezésre kerülő Esélyegyenlőségi napon találkozhatnak, szeptember 30-án vasárnap 14.00 órától a Pécsi Széchenyi téren.

A program során izgalmas, könnyed, játékos feladatok segítségével hozzák közelebb egymáshoz a halló és siket gyermekeket. A programra Mindenkit szeretettel várnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.