"Kedves szomszéd, bocsánat..."

Odáig van a melltartókért a macska

Bocsánatkérésre kényszerültek egy macska gazdái, amikor egy kupacra hordva találták meg szomszédaik apró-cseprő dolgait: a cicus előszeretettel gyűjtögette össze a fehérneműket és egyéb holmikat.

2013.08.22 12:16ma.hu

Blúzok, edényfogó kesztyűk, de még egy sportmelltartó is várja a bristoli Richard és Sophie Windsor szomszédait, a házaspár a pizzamaradékokat és a kolbászt nem tartogatta, a fürdőszoba-szőnyeg azonban szintén jogos tulajdonosára vár a ház előtt. A gyűjtemény a 26 éves Richard kétéves cirmosának, Norrisnak a "szorgalmát" dicséri, ő szedegeti össze a különféle holmikat, amik megtetszenek neki - a ruhaszárítón lógó ruhákat különösen kedveli.

Amik nem férnek át a macskaajtón, azt egyszerűen az udvaron hagyja, de számos dolgot az alvós kosárkája köré halmozott már.

"Eleinte meglehetősen furcsállottuk a dolgot, de az utóbbi négy hónapban mintha kezdene felhagyni a játékával. Szerencsére az összes szomszédunk jól viseli a huncutságait" - magyarázta a gazdi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.