A rendőrség már letartóztatta

Becsületből rabolta ki a bárt a tolvaj

A becsületre hivatkozott az a tolvaj, aki fegyveres rablást hajtott végre egy prágai bárban: adóssága törlesztésére kellett neki a pénz.

2013.01.07 07:29ma.hu

Több mint 310 ezer cseh koronát (3,5 millió forint) rabolt egy bárból egy tolvaj, a fegyveres akció után nem sokkal viszont saját magát adta fel a rendőrségen. A prágai Jan Matula saját bevallása szerint megbánta a bűnét, de mint az austriantimes.at című osztrák hírportál a szavait idézte, nem volt más választása.

"Én egy becsületes ember vagyok, de nem tehettem mást, hogy megszerezzem a pénzt, amivel tartoztam. Ez becsületbeli ügy volt" - magyarázta a rendőröknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.