Bezáródott a központi zár

Autó fogta el a tolvajokat

A bezáródott központi zár miatt nem tudott kiszállni egy tolvajpáros egy feltört személyautóból a fővárosban. Az autóban tehetetlenül ücsörgő férfit és nőt a rendőrök jelenlétében engedte ki a tulajdonos.

2012.11.02 11:55HavariaPress

A két tolvaj - egy 36 éves nő és férfi társa - kedden járt pórul a VIII. kerületi Baross utcában. Feltörtek egy parkoló Honda Civicet, beszálltak a kocsiba, hogy értékek után kutassanak. Eközben az autó központi zárja bezáródott, a két tolvaj nem tudott kiszállni. Az autóban ücsörgő férfira és nőre a gépkocsi tulajdonosa talált rá. 

Azonnal hívta a rendőröket, majd jelenlétükben kiengedte őket a Hondából. A férfinál egy, a kesztyűtartóból elvett halogén izzót, valamit gépkocsi feltöréshez használatos eszközöket találtak. A két tolvajt előállították, majd kihallgatásuk után őrizetbe vették őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.