Elfelejtették levenni a biztonsági zárat

Majdnem éhen halt a gyerekük: kupakostól akarták cumiztatni

Orvosi segítséget kért egy felettébb gyakorlatlan elsőgyermekes szülőpáros, akiknek kis híján éhen halt a gyermekük: nem vették észre, hogy a cumin rajta maradt a biztonsági zár.

2012.12.27 11:29ma.hu

Már az orvosoktól várták a segítséget az igencsak gyakorlatlan szülők, akik nagy igyekezetükben elfelejtették levenni a gyermekük cumisüvegének belsejéről a biztonsági blokkolót, így csupán azt látták egyre növekvő kétségbeeséssel, hogy a baba egyáltalán nem hajlandó enni. Az észak-kínai Liu Wan és Chan Hu három nap után döntött úgy, hogy kórházba kell vinni a picit, akiről az orvosok megállapították, hogy már az éhhalál szélén állt.

A szülőket ugyanakkor megrovásban részesítették, amikor sikerült kideríteni, hogy mi okozta a látszólagos étvágytalanságot. "Rettenetesen buta hiba volt és a baba meghalhatott volna" - idézte a kórház szóvivőjének szavait az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.