Már mumifikálódott a lény a dobozban

Aszott denevér bujkált a gabonapehelyben

Elképzelésük sincs a szakértőknek, hogyan történhetett, de egy férfi igencsak meglepődött, amikor a reggelire szánt gabonapehely között egy mumifikálódott denevérre lelt.

2012.11.15 15:29ma.hu

A reggelizőpelyhes dobozokba a gyártók gyakran rejtenek ezt-azt, ha valamilyen nyereményakciót hirdetnek, ám ezúttal nem egy beváltható matrica vagy egy apró gyerekjáték lapult a gabonapehely között: a stuttgardi férfi döbbenten fedezte fel, hogy egy teljesen összeaszalódott, mumifikálódott denevér landolt egyenesen a tányérjában.

A szakértők szerint minden bizonnyal valamikor a gyártási folyamat során repülhetett be a csemege közé és ott fulladhatott meg, azt azonban nem tudták megállapítani, hogy még a gabonafeldolgozó cég raktárában történhetett az eset, vagy azt követően, amikor a végső csomagoláshoz bontották ki a nagy ládákat. Az élelmiszer-biztonsági hatóság szóvivője, Jorg Sturmer mindenesetre bevallotta, hogy az eset meglehetősen szokatlan, még ő sem találkozott ilyennel - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.