Gyilkossági kísérlettel vádolják a szakácsot
Leszúrta a vendéget, mert becsmérelte a pizzáját
Olaszos temperamentummal reagált egy pizzéria szakácsa az egyik vendég kritikájára: konyhakéssel támadt a férfire, aki azt merészelte mondani: a pizza pocsék.
2012.10.01 15:29ma.huGyilkossági kísérlet vádjával tartóztatták le azt az olasz szakácsot, aki egy késsel támadta meg egyik vendégét. A Rovato nevű város egyik pizzériájába betérő férfinek az volt a bűne, hogy miután belekóstolt a pizzába, azt mondta a barátainak, hogy egész egyszerűen pocsék az íze. A feldühödött mester erre egy konyhakéssel esett neki az 57 éves vendégnek, előbb mellkason, majd háton szúrta őt.
A súlyos sérülésekkel kórházba szállított férfi most kórházban lábadozik, a 42 éves pizzakészítőre viszont jó eséllyel börtön vár. Az esetről beszámoló austriantimes.at című osztrák hírportál arra nem tért ki, hogy milyen pizza nyerte el a nem túl hízelgő minősítést.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 20:36 Orosz hírszerzés: ukrán-brit provokáció készül a Balti-tengeren
- 18:13 A legsúlyosabb büntetéssel sújthatják a minnesotai gyilkosságok elkövetőjét
- 16:10 Elfogyhatnak Izrael légvédelmi rakétái
- 14:43 NAÜ - Nincs bizonyíték arra, hogy Irán atombombán dolgozna
- 12:33 Tömegsír egy apácák által működtetett anyaotthonnál - közel 800 gyermek holttestét rejtheti egy szennyvíztározó
- 10:04 Újraélesztettek egy két hónapos csecsemőt Fejér vármegyében
- 8:41 Óriási vihar csapott le a horvát tengerpartra - videó
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06