Nem a gyereket rabolták el, hanem a gyerek rabolt

Gyerekrablás volt, csak nem pont úgy...

Nyolcéves fiának csak hűlt helyét találta hétfőn kora reggel egy nő az Egyesült Államokban és azt hitte, elrabolták, pedig a gyerek "csak" elkötötte anyja autóját, amiatt tűnt el.

2012.09.12 13:29MTI

Az eset a New York állambeli Buffalo külvárosában történt. A nő, miután felfedezte fia eltűntét, rémülten telefonált a rendőrségnek emberrablókra gyanakodva.

Eközben a gyerek már úton volt anyja kocsijával, ám egy forgalmas utcához érve úgy döntött, hogy inkább hazavezet. A megfordulási manőver nem volt túl sikeres: a gyerek az autóval letarolt egy jelzőtáblát, kidöntött egy tűzcsapot, átszakított egy kerítést, hogy azután megállapodjon egy kertben.

A rendőrség nem indított eljárást a fiú ellen gondatlan vezetés címén. A gyerek egyébként szerencsésen megúszta az autózást: nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.