Cicifixben izgatóbb, mint nélküle

18+ képek - Amanda sejtelmesen izgatja a fantáziát

Sokan hiszik úgy, hogy nincs izgatóbb egy meztelen női test látványánál, pedig nagyon is van: egy majdnem meztelen női test látványa, amelyik nem mutatja a teljes valóságot, csak sejteti azt.

El tudná képzelni meztelenül is? képgaléria

2012.08.31 19:29ma.hu

Amanda Gift nemcsak a nevében ajándék, benne gyönyörködni mindenképp örömteli elfoglaltság. Még akkor is, ha igazából csak sejteti a lényeget: ő nem az a típusú nő, aki azzal csábít, hogy teljesen feltárja a kínálatot, inkább úgy korbácsolja fel az érzékeket, hogy csak finoman céloz rá, mi mindent kaphat az, aki végül egészen kicsomagolhatja őt.

És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy milyen a csomagolás: fekete csipkés vagy épp hófehér muszlin, csak azt érzi az ember, hogy még, még, többet akarok látni!

Fotó: PHUN (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.