Az anya bukkant az erőszakoló férfira

A fészerben erőszakolta a 13 éves lányt

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki részegen a saját 13 éves lányát erőszakolta meg a szerbiai Silbasában.

2012.08.07 10:29ma.hu

A kislány anyja a fészerben kapta rajta férjét, amint gyalázatot tesz közös gyermekükön. Azonnal értesítette a rendőrséget, akik elfogták az erőszaktevőt. Az egész falu összecsődült, a család sokkban van.

Az anya nem akart és nem is volt képes a kiérkező újságíróknak nyilatkozni, de annyi kiderült, hogy a nő kiabálást hallott a fészerből és mikor berontott a férjét látta amint az üvöltő kislányon fekszik. Az apát a gyerek fájdalma és visítása láthatólag nem zavarta.
A falubeliek sem nagyon akartak megszólalni, egy idősebb nő csak annyit mondott: “ Most mit akarnak... a férfi berúgott azt ennyi.. részeg volt. Tudod, milyen a férfi, mikor berúg, sok mindenre képes” - mondta el az asszony, de nem folytatta, mert testvére rászólt, hogy maradjon csöndben.

Mindenesetre abban mindenki egyetért, hogy ilyen szörnyűség még nem fordult elő a faluban. A családot mindenki jól ismerte, négy gyermekük van. A két idősebb fiú 17 illetve 16 évesek, valamint a megerőszakolt lánynak van egy ikerfivére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.