Azt hitték, szerencsétlenséget hoz a holttest

Borzalmas: három napig úszott a hulla, senki nem akarta kihúzni

Játék közben fulladt bele a tóba egy kínai gyerek, ám holttestét három napon keresztül senki nem akarta kihúzni, a rendőrség is csak borsos összegért, nehogy szerencsétlenséget hozzon rájuk.

2012.07.27 11:29ma.hu

Egy tragikus baleset miatt belefulladt a tóba egy dél-kínai, Fujian tartományi 13 éves fiú, holtteste azonban három napon keresztül lebegett a víz színén, mivel senki nem volt hajlandó kihúzni onnan. A fiú testét egy arra autózó illető fedezte fel, ő értesítette a rendőrséget is. Az üzletember bejelentésére azonban a hatóság nemhogy nem intézkedett, de kifejezetten megtagadták, hogy csónakkal beevezzenek a fiú teteméért, kivéve, ha valaki megközelítőleg százezer forintnak megfelelő jüant fizetett volna.

A felháborodásra reagálva az egyik tiszt kifejtette, hogy nem akarták, hogy balszerencsét hozzon rájuk a halott gyermek, és ezt az összeget látták megfelelőnek kompenzálásképp. Végül a rendőrség annyit tett, hogy értesítette a fiú családját, akik már korábban bejelentették, hogy eltűnt a gyermek - ők húzták partra a tetemet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.