Vírusként árasztotta el a világhálót a csoda

Herezacskón találta a villám, de túlélte a csapást

Nem tudni, égi bosszú volt-e vagy puszta véletlen baleset, de az biztos, hogy szó szerint ágyékon találta a villám a Madrid külvárosában gyanútlanul sétáló férfit. A több ezer voltos csapást túlélte.

2012.05.08 07:29ma.hu

Elveszítette az eszméletét és égési sérüléseket is szerzett, de sem a szíve, sem az agya nem károsodott annak az 53 éves spanyol férfinek, aki az El Mondo című lap szerint múlt héten villámcsapás áldozata lett Madrid külvárosában sétálva. A több ezer voltos feszültség épp a herezacskójánál találta el, onnan pedig a lábán keresztül a földbe távozva sült ki.

Fia értesítette a mentőket, akik a helyszínen ellátták az égési sérüléseit, majd megfigyelésre beszállították az egyik közeli kórházba. Ott erősítették meg, hogy létfontosságú szerveit nem érintette a nagyfeszültség, jelenleg stabil az állapota, de továbbra is megfigyelés alatt tartják.

A hihetetlen történet a közösségi oldalakon vírusként terjedt el, az eredeti sztorira a két legnagyobb site-on összesen 8 ezren nyomtak like-ot, azt azonban megtippelni is nehéz, hogy a megosztásokkal együtt hány felhasználóhoz jutott el a különleges hír. Az áldozat erkölcseiről, illetve nemes szerve hogylétéről nem szólnak a további információk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.