Jól kampányolt a sikerfilm

Állatvédők tüntették ki A majmok bolygóját

A majmok bolygója: Lázadás és a The Colbert Report című televíziós talkshow is elnyerte idén az amerikai állatvédők Genesis-díját.

2012.03.26 15:29MTI

Az Egyesült Államok Állatvédő Ligája (HSUS) 26. alkalommal jutalmazta díjaival a hét végén a hír és szórakoztató média azon produkcióit, amelyek felhívják a figyelmet az állatok helyzetére, és a témában kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A Genesis-díjak ünnepélyes átadására a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben került sor. A majmok bolygója: Lázadás és a The Colbert Report című alkotások mellett a további nyertesek között szerepelt a Hawai Five-O krimisorozat, a The Ellen DeGeneres Show, az NBC Nightly News című műsora és a Today című program.

A ceremónia házigazdája Carrie Ann Inaba volt a Dancing With the Stars zsűrijéből. A díjátadóról készült egyórás műsort az Animal Planet sugározza Észak-Amerikában május 5-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.