Repült a bárszék is, az énekesnőt sokkolta az eset

Brutális: randi közben verték meg Oláh Ibolyát

Fényes nappal, az egyik kedvenc kávézójában verték meg Oláh Ibolyát, aki épp a barátnőjével tért be egy süteményre, valamint az ott lévő számítógépen az e-mailjeit szerette volna megnézni.

2011.12.22 08:29ma.hu / TV2

"Ilyen nincs a mesében sem" - mondta még mindig az átélt élmények hatása alatt Oláh Ibolya, miután fényes nappal összeverték őt és barátnőjét egy belvárosi kávézóban. A Megasztár felfedezettje a szerelmével tért be az egyik kedvenc helyére, ahol a már ott lévő vendég beléjük kötött. Az énekesnő elmondása szerint a láthatóan feldühödött férfi előbb a származását és a nemi identitását kezdte szapulni, majd repült a bárszék is.

Fotó: olahibolya.hu

Oláh Ibolya néhány hete vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a nőkhöz vonzódik, és bár tisztában volt vele, hogy ezzel támadásoknak teszi ki magát, a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy ez fizikai attrocitás formájában fog jelentkezni.

A támadó már akkor ott ült, amikor ő a barátnőjével megérkezett és azonnal beléjük kötött. Hozzávágta Ibolyához a bárszéket, amikor pedig az énekesnő barátnője közéjük ugrott, őt ököllel kezdte ütni. Ez utóbbi olyan erővel történt, hogy a lányt kórházba kellett vinni a sérülései miatt. A férfi, akinek a szemén Ibolya szavai szerint "látszott, hogy valami nem okés", igyekezett azt megmagyarázni, hogy nem is olyan nagy az a sérülés, ám hiába kért bocsánatot térden állva, az is cinikusra sikeredett. "Mintha két külön ember lett volna" - vélte Ibolya a támadást megelőző és az azt követő viselkedése alapján.

"Félek. Bevettem tegnap két nyugtatót, de utána se tudtam aludni" - ismerte be a megrendült sztár. Támadóját sejtése szerint leginkább az bőszítette fel, hogy ő igyekezett nem venni róla tudomást, inkább az e-mailjeire koncentrált. A verekedés után kirohant a kávézó elé, kocsiba ült és elhajtott, de Ibolyáék még sokáig nem mertek kimenni, attól félve, hogy valahol vár rájuk.

Feljelentést egyelőre mégsem fontolgat, most is csak azért állt kamerák elé, hogy rámutasson: ilyesmi bármikor és bárhol megtörténhet.

Még több hír Oláh Ibolyáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.