Rippel Feri vette át a showman helyét

Nem kockáztat: Fábry Sándor másodszor is meghátrált

Tavasszal már egyszer az utolsó pillanatban vissza kellett lépnie Fábry Sándornak a Nemzeti Vágtától, mert a nagy verseny előtt nem sokkal eltörte a csuklóját, de most a Lovas Világkupát is kénytelen volt lemondani.

2011.12.01 10:29RedLemon

Fábry Sándor néhány nappal a Lovas Világkupa előtt arra kényszerült, hogy visszalépjen a szerepléstől. Korábbi csuklótörése mostanra sem jött helyre, ezért a showman nem kockáztatja egészségét.

Rippel Ferencet a szervezők már korábban is felkérték a versenyre, ám a világhírű artista idő hiányában nem mert rögtön igent mondani, egészen mostanáig. Feri a Lovas Világkupával szembeni lojalitása miatt örömmel vállalta az újbóli felkérést, így teljes lesz az Adrenalin Kupa mezőnye a vasárnapi fogathajtáson.

A Rippel testvérek hamarosan egy nagyszabású produkciót mutatnak be, ezért igyekeznek minden olyan szituációt kerülni, amely a testi épségüket veszélyeztetheti.

Fotó: RedLemon


"Viktor a lelkemre kötötte, hogy óvatosan hajtsak majd, a helyszínen szurkol nekem, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Bevallom őszintén, a mostani időszak elég sűrű, ezért először nem akartam elvállalni a felkérést. Az utolsó pillanatban mégsem tudtam nemet mondani, hiszen a lovas sportok, mint minden artistához, hozzám is közel állnak. Kevés az időm a gyakorlásra, de a sportvérem visz előre. Eddig minden évben részt vettem az OPT Bank Lovas Világkupán, idén is a győzelemre hajtok" - mondta Rippel Ferenc.

Sztárprogramok a Lovas Világkupán

A Lóerőpróba, melynek lényege, hogy hírességek vetélkednek gyerekekkel különböző ügyességi feladatokban, pénteken délelőtt és délután is lesz, 10.15-12.05 és 16.20-18.20 között. Résztvevők: Katus Attila, Bebe, Faragó András, Fekete Laci, Mohay Bence-MTV, Győri ETO: Kovacsics Anikó, Vértes Orsolya.

Szombaton küzdenek a lovasok a Ride and Drive versenyen. A futam 16.20-16.50 között zajlik majd. Résztvevők: Szabó Zsófi, Sasvári Sándor, Szöllősi Györgyi, Balogh Gábor, Gyenesei Lilla, Sárfalvi Péter, Martinek János.

A fogathajtás vasárnap lesz 12.10-12.40 között. Résztvevők: Rékasi Károly, Bebe, Faragó András, a kajakozó Kovács Kati, Mészöly Géza, Pataky Attila, Mága Zoltán, Galambos Lajcsi, Rippel Viktor.

A többi programról a www.lovasvilagkupa.hu oldalon tájékozódhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.