Az állatvédők még nem reagáltak

Brutális videó - Csomagtartóba zártak egy felnőtt tevét

Egyelőre nem jelentkeztek az állatvédők, ám várható, hogy élénk tiltakozásba kezdenek annak a videónak a hatására, ami néhány napja került fel az internetre. Egy felnőtt tevét tuszkoltak egy normál személyautó csomagtartójába.

2011.10.28 07:29ma.hu / manna.ro

Szó szerint az autója csomagtartójába tuszkolt egy arab férfi egy védekezésre képtelen tevét, pedig az autó mellett állva még igencsak elképzelhetetlennek tűnt, hogyan fog egy ekkora állat beleférni a ránézésre nála jóval kisebb csomagterű autóba. A kegyetlen felvételen azonban bebizonyosodik, hogy minden lehetséges.

A férfi előbb odavezeti az akkor még gyanútlan tevét a nyitott csomagtartó mellé, majd addig taszigálja, míg sikerül kibillentenie az egyensúlyából, egyenesen bele a szűk rakodótérbe. Ekkor már az állat fájdalmasan bőg, de tehetetlenül, mozgásra képtelenül fekszik a kocsiban, majd a képen csak a kötőféket lehet látni, és a következő másodpercben a csomagtartó fedele le van csukva, ami alól csak a teve kétségbeesett üvöltése hallatszik.

Meg a kamerát kezelő ismeretlen kacarászása, amivel elismerően veszi tudomásul, hogy tényleg sikerült a tevét bezárni az autóba. Tulajdonképp abban az országban, ahol a nőket is sokszor alacsonyabb rendűnek tekintik és úgy is kezelik, nem is kellene meglepődni, hogy egy állattal így bánnak, de ettől a kegyetlenség nem lesz enyhébb.

Megrázó videó, csak erős idegzetűeknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.