10 kilót dobott le magáról a musicalszínész

Leleplezzük Nagy Sándor titkát!

Imád főzni, ráadásul génjeinek "hála", még a hízásra is hajlamos, így aztán Nagy Sándor színésznek néha meggyűlik a baja a kilókkal. Most mégis megszabadult a feleslegtől - mi volt a titka?

2011.10.27 16:29ma.hu/Lintner Gabi

Saját bevallása szerint mindig is hízásra hajlamos volt, viszont "súlyosbító körülményként" még főzni is imád és igazi ínyenc Nagy Sándor musicalszínész, így ha egy-egy szerep úgy kívánja, a kerekedés nem szokott gondot okozni neki. De színészként néha épp az az elvárás, hogy viszonylag rövid időn belül inkább lefelé kússzanak azok a kilók.

Már megszoktam, hogy egy-egy szerep hiteles megformálásáért hol híznom, hol fogynom kell, úgyhogy van már némi rutinom a dologban. Ettől függetlenül nem volt könnyű feladat ledolgozni a felesleget” - vallotta be legutóbbi bravúros teljesítménye után, amikor kerek tíz kilóval lett könnyebb.

Nagy Sándor előtte és utána (Fotó: GloriArt)


A Madách színház színésze állítja, némi odafigyeléssel, körültekintő étkezéssel és persze rendszeres edzéssel remek formába hozhatjuk magunkat.

Szerencsés testalkatom van, a fölösleges kilók arányosan eloszlanak rajtam, általában mások észre sem veszik, ha egy kicsit felszedek. Lehetőség szerint persze nem várom meg, hogy felfedezzék rajtam a felesleget, igyekszem formában tartani magam. Nyáron nem voltak színházi próbáim, így a szabadidőm nagy részét a konyhában töltöttem finom falatok készítésével és persze kóstolgatásával…

A hatékony fogyókúra érdekében általában napi többszöri étkezést, a szénhidrátok kerülését, és sok mozgást javasolnak a szakértők. Úgy tűnik, a jó tanácsok Nagy Sándor esetében beváltak: kevesebb, mint két hónap alatt sikerült a képen látható eredményt elérnie!!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.