A friss házasoknak több szex jár a börtönben

Trükkös rabok: állandóan házasodnak, hogy szexelhessenek

A friss házasoknak gyakrabban engedik az intim együttléteket a börtön falain belül, mint a "régieknek", ezért a rabok többször is elválnak, majd újraházasodnak, hogy kihasználják a lehetőségeket.

2011.10.12 07:29ma.hu / manna.ro

Ha valaki ki van éhezve a szexre, akkor a kreativitás elképesztő határokig is elmegy - főleg, ha az embernek a puszta tiltáson kívül egyéb szabályok is kötik a kezét. Mint például az az "apróság", hogy épp börtönben van, és csak akkor találkozhat meghitt kettesben a falakon kívül lévő nejével, ha arra a szigorú előírások lehetőséget adnak.

Az egyik ilyen szabály, hogy a több éves házasok mindössze három-négy havonta mehetnek úgynevezett privát szobára, míg a frissen házasodott raboknak nemcsak az esküvőt követően jár 48 órányi randicella, de egy évig minden második hétben eltölthetnek néhány intim órát.

Az már csak hab a tortán, hogy mindezek felett magáért az egybekelésért jár még egy óra ünneplés is tíz meghívott jelenlétében, amit egy börtönön kívüli, bár a törvény őrei által kijelölt helyen tarthatnak meg egy kevés édességgel és üdítővel megspékelve.

A romániai raboknak ezért egy ideje igencsak megnőtt a házasodási kedve, egyesek akár többször is képesek elválni és újraházasodni, nyilvánvalóan csak azért, hogy így többet lehessenek együtt az asszonnyal. Megakadályozni nem lehet a sűrű esketéseket, az egyik börtönigazgató szerint akad olyan rab, aki már négyszer állt anyakönyvvezető elé.

"Nem tudjuk ezt megakadályozni, úgyhogy maximálisan kihasználják ezt az előírást" - magyarázta az egyik börtön szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.