Megjárták a mennyet és a poklot is

Galéria - Durván kínozták a mentorok az énekeseket

A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal sem kínálták a mentorok tálcán az élő adásba vezető ajtó aranykulcsát: nemcsak a kiesőket viselte meg a döntés, de a továbbjutók közül is többen feladták a reményt.

X-Faktor: Az élő döntőbe jutott 12 tehetség képgaléria

2011.10.10 08:29ma.hu

Az első magyarországi X-Faktorhoz hasonlóan a versenyzők idén sem tudhatták, mi jár a mentoruk fejében, amikor azért találkoztak, hogy megtudják: továbbjutottak-e az élő adásba vagy már nem sikerült a legjobb 12 közé kerülniük. Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró ugyanis mesterien felépített szónoklataival valódi érzelmi hullámvasútra vitte a versenyzőket: a kiesők előtt is felcsillant némi reménysugár, míg a továbbjutók is érezhették úgy néhány másodpercig, hogy itt a vége.

Mindannyian az X-et keresik (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Trunkó Bálint - A galériához KATT a képre!)


Voltak olyan versenyzők, akiket azzal bocsátottak útjukra: tanuljanak, gyakoroljanak, és egy-két év múlva jelentkezzenek újra, mert van miért. Olyan is akadt, akit azért nem vittek most tovább, mert szólóéneklés helyett inkább egy rockbanda frontembereként kellene felépítenie a karrierjét. És olyan is volt, aki bár másodszor futott neki, mégsem sikerült annyit javulnia, hogy az elég legyen az élő adáshoz.

Végül nagy sírás-rívások és örömkönnyek után összeállt az élő adásba jutott döntősök csapata.

Keresztes Ildikónak idén is a fiúk jutottak, ő Lil C-vel, Baricz Gergővel és Demes Tamással vág bele a nagy mentorharcba. Geszti Péter a csapatok közül az Ikrek, a Rocktenors és a mentorok által életre hívott Apollo 23 útját egyengeti majd.

Malek Miklós a 25 éven felülieket kapta, ő a Csillag születiket megjárt Kocsis Tibor mellett Gyurcsik Tibort és Tarány Tamást engedte tovább, Nagy Feró pedig a lányok közül a tavalyi év kiesőjével, Muri Enikővel, az ismeretlen által benevezett 16 éves Kováts Verával és a válófélben lévő kétgyermekes anyával, Bagosi Alexával fog együtt dolgozni a következő hónapokban.

Szombattól a döntés már a nézők kezében lesz: az élő adásokból egyenként fognak kiesni a versenyzők, az ő szavazataik és a mentorok utolsó döntése alapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.