"Csak megütöttem, de súlyosan megsérült"

Baseballütővel verte agyon az adónyomozót

Baseballütővel verte agyon egy férfi a helyi rendőrség egyik civil alkalmazottját. A nyomozókat ő maga értesítette, felesége - merthogy ő volt az áldozat - a kórházba szállítás után halt meg.

2011.09.19 12:29ma.hu
Fotó: TBO

Gyilkosság miatt helyeztek előzetes letartóztatásba egy floridai férfit, aki baseballütővel agyonverte a feleségét. A mentőket ő maga hívta fel, az asszony akkor még életben volt, a segélyhívó szerint a következőket közölte a 44 éves Lawrence Dickey: "Tartóztassanak le. Megütöttem a feleségem egy baseballütővel. Nagyon súlyosan megsérült."

A hívás nem sokkal éjjel 1 óra előtt futott be a segélyközpontba, a kiérkező mentősök a hálószobában fekvő Beatrice Ann Dickey felsőtestén egy tompa tárgy okozta ütés nyomait fedezték fel, és megállapították, hogy a nő nem felel nekik. Helikopterrel szállították a 44 éves asszonyt a tampai kórházba, ahol valamivel később életét vesztette.

Grady Judd seriff - Beatrice felettese - az eset kapcsán a következő nyilatkozatot adta ki: "Bea hihetetlenül különleges ember volt a Polk megyei seriffhivatal minden dolgozója számára. Nemcsak a kollégánk volt, ő egy igen kedves barátunk volt" - mondta. "A mi hivatali családunkat nagy fájdalom érte. Ez egy hatalmas veszteség. A legnehezebb időkben a legjobb barátokat összehozza a szeretet és támogatjuk egymást."

Bea Dickey a pénzügyi osztály vezetőjeként a seriff irodájának üzleti ügyeivel foglalkozó részlegét vezette, mint adónyomozó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.