A 15 éves kamasznak nem ez volt az első esete

Saját bátyja erőszakolta meg az 5 éves kislányt

Saját kishúgát erőszakolta meg egy 15 éves fiú, akivel már korábban is voltak hasonló problémák: 2 évvel ezelőtt egy nálánál 3 évvel fiatalabb kislánnyal fajtalankodott.

2011.09.13 17:29manna.ro

Borzalmas történetre derült fény egy romániai településen: egy öt éves kislányt erőszakolt meg a 15 éves bátyja. Tette után a fiú elmenekült otthonról. Ráadásul egy olyan srácról van szó, aki két évvel ezelőtt is megerőszakolt egy tízéves kislányt egy másik településen.

Akkor megúszta a büntetést, hiszen még gyermeknek számított.

Az édesanya, aki egyedül neveli három gyermekét, elment dolgozni, és a 15 éves fiára bízta, hogy ügyeljen az öt, illetve másfél éves húgaira. Nem ismert, pontosan mi is történt, de amikor az édesanya hazatért, öt éves kislánya sírt. Az anya hamar kiderítette, hogy a kislány szexuális támadás áldozatává vált, és értesítette a hatóságokat.

A rendőrség a kamasz fiú nyomába eredt, aki egyelőre szökésben van. A szomszédok azt állítják, ők is tudtak arról, hogy a fiú két éve megerőszakolt egy tíz éves kislányt egy másik megyében, ahol a család akkor lakott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.