Önként ment bele a szexbe a 63 éves férfival?

"Szeretkezünk?" - kérdezte a 13 éves "megerőszakolt" lány

Érdekes fordulatot vett egy erőszakolási ügy, amelynek áldozata egy 13 éves kislány, a vádlott pedig a 63 éves szomszédja. Könnyen lehet, hogy a szexbe a lány nemhogy beleegyezett, de ő maga kezdeményezte!

2011.08.30 13:29ma.hu / manna.ro

Első ránézésre úgy tűnt, tiszta ügy az a romániai erőszakolásos eset, amelynek elkövetője a 63 éves Hristache Badiu, áldozata pedig 13 éves szomszédja, Violeta. A lány akkor vallotta be, hogy a nála 50 évvel idősebb férfi megerőszakolta, amikor kiderült: teherbe esett. "Magához hívott és megerőszakolt. Féltem megmondani a szüleimnek" - vallotta elsőre a lány.

Most azonban a vádlott olyan bizonyítékot mutatott be, ami ugyan a kiskorú megrontását nem teszi meg nem történtté, ám az erőszak vádját igen erőteljesen befolyásolhatja. Néhány kézzel írott üzenetből ugyanis az derül ki, hogy valójában nem is a férfi kezdeményezte a szexet.

Fotó: manna.ro


"Szerelmem, szeretkezünk?", "Nagyon-nagyon szeretlek, és este, amikor rád gondolok, kigyúl egy csillag", "Nagyon-nagyon szeretlek, szerelmem, életem!" - olvasható a leveleken. A férfi ezek után a bíróságon elmondta, meztelenül talált rá a lányra a saját házában, és bár néhány alkalommal még képes volt ellenállni, egy idő után megtört az akarata. "Én sem vagyok kőből" - magyarázkodott.

A lány vallomása szerint a férfi pénzt és édességet ígért neki, aztán leitatta őt, közben pedig bókokkal kábította. A sörtől lerészegedett lány utána már hiába próbált kijutni a lakásból, nem sikerült neki - áll a vallomásában.

Családja tagadja, hogy a bemutatott levelek Violetától származnának, és ragaszkodnak ahhoz, hogy legalább egy alkalommal a lányuk ellenállt Badiu közeledésének. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy bár a kislány szülei szeretnék, ha el lehetne vetetni a már négy hónapos magzatot, nincs pénzük az abortuszra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.