Kiskorú megrontásáért csukták börtönbe

Saját lánya fiúját erőszakolta meg a tanárnő

Nemcsak megrontotta és megerőszakolta, sőt, leitatta kiskorú áldozatait az amerikai tanárnőt, de néhányukkal videóra is vette szeretkezésüket - most pedig a bíróság ítéletére vár.

2011.06.09 14:29ma.hu

Szexuális erőszakkal és kiskorúak megrontásával vádolnak egy 38 éves tanárnőt, aki még saját lányának 16 éves szerelmét sem kímélte: elcsábította és az ágyába vitte a fiút, sőt, videóra is vette szeretkezésüket. Az ötödik osztályban tanító pedagógus sorsa most a bíróság kezében van, de nem számíthat túl sok jóra.

Michelle McCutchan ugyanis nemcsak ezt a fiatalembert rontotta meg, hanem egy másik diákot is maga alá gyűrt, az oklahomai bíróság kilenc rendbeli másodfokú nemi erőszakkal és szodómiával vádolja, két alkalommal alkohollal itatta a gyerekeket, továbbá felelnie kell gyermekpornó-videó birtoklásáért és a saját lánya elhanyagolásáért is.

A tanárnő a tuslai iskola egyik elismert alkalmazottja volt, míg ki nem derült a szégyenteljes eset: közel két tucat kitüntetést tudhatott magáénak.

McCutchan titkos életére még májusban derült fény, az iskola igazgatója azonnal felfüggesztette állásából, de csak most jutott az ügy a bírósági szakaszba. Az első tárgyaláson a nő állítólag beismerte, hogy meztelen fotókat küldött magáról egy tininek a mobiltelefonján, ahogy azt a rendőrség állítja.

A szexuális aktusokra 2010 decembere és 2011 májusa között került sor - közölték a hatóságok.

Michelle McCutchan (Fotó: NY Daily News)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.