Megválasztották az első Miss Mekit

Elbűvölő képek: hamburgertől a kifutóig, avagy szépségek az aranyívek alatt

Csinosak, villámtempóban dolgoznak, sokat sportolnak, és még a kifutón is otthonosan mozognak: ezek a közös tulajdonságai az egyik legismertebb gyorsétteremlánc által szervezett szépségverseny döntőseinek.

A Miss McDonald's szépségverseny döntősei képgaléria

2011.08.27 11:45ma.hu/Avantgarde Group

A McDonald’s több mint 5000 munkavállalójának 60 százaléka a szebbik nemhez tartozik, nekik hirdette meg az étteremhálózat a Miss McDonald’s szépségversenyt. A nemzetközi szinten is úttörő kezdeményezésnek számító szépségversenyre több mint 100 szebbnél szebb dolgozó jelentkezett.

Közülük Horváth Éva volt szépségkirálynő vezetésével egy öttagú zsűri választotta ki a 10 legcsinosabb indulót, majd a verseny hivatalos honlapján a netezők dönthették el, ki a legszebb lány az aranyívek alatt.

A verseny döntősei Horváth Évával (Galéria a képre kattintva - Fotó: Miss McDonalds)


A hétköznapokon a pult mögül visszamosolygó lányok a kiválasztás során egészen új arcukat mutatták: utcai szerelésben és fürdőruhában is bizonyították, otthonosan és magabiztosan mozognak a kifutón. A zsűri elmondása alapján nagyon nehéz volt kiválasztani, ki legyen az a 10 szépség, aki a döntőbe jut.

Egészen meglepődtem, amikor megjelentek fürdőruhában a jelöltek: ezeken a lányokon látszik, hogy a munka mellett is van idejük odafigyelni a testükre. Biztosan rendszeresen mozognak és odafigyelnek az étkezésükre is” - mondta el Horváth Éva.

Az előzsűrizés után ringben maradt 10 szépség közül végül a 20 éves Kroer Bettina kapta a legtöbb szavazatot, első udvarhölgye a 22 éves Fruzsina, a második udvarhölgy pedig az ugyancsak 20 éves Fanni lett.

A tatabányai Vértes Centerben dolgozó Bettina az ünnepélyes díjátadón elmondta: "2009 óta dolgozom a Mekinél, tudom, hogy sok szép lány van a kollégáim között. Szuper érzés, hogy egy ilyen erős mezőnyben engem választottak a legszebbnek!"

A győztes sikere kapcsán elárulta, hogy gyermekkora óta rendszeresen fut és táncol, amit a rugalmas munkaidejének köszönhetően a mai napig aktívan űz.

Bettina a szavazás után visszatér eredeti munkájához, de modellpályáját egy 200.000 forint értékű portfolió-fotózással segíti a McDonald’s. Nem ő lenne az első példa arra, ha a pult mögül kerülne a kifutóra: napjaink egyik legkeresettebb sztármodelljét, Gisele Bündchent is egy McDonald’s étteremben fedezte fel a divatszakma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.