Január 7-ig lehet pályázni

Emmi: hatvanmillió forint családbarát programokra

Összesen hatvanmillió forintra pályázhatnak január 7-ig olyan civil és egyházi szervezetek, amelyek közösségi programjaikkal, képzéseikkel segítik a szülővé válást, a családi és házas életre való felkészülést, továbbá felhívják a figyelmet a család és a házasság értékekének fontosságára.

2012.12.29 14:20MTI

A pályázat külön figyelmet fordít az egyszülős családokra és a fogyatékos gyermeket nevelő szülőkre, a családi egészségfejlesztő programokra, a nők közéleti és társadalmi szerepvállalásának erősítésére, valamint az egyedülálló, idős nők elmagányosodását csökkentő programokra, képzésekre, klubokra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.