Nagy mértékben

Szeptemberben nőtt az amerikai kiskereskedelmi forgalom

Szeptemberben az előzetes adatokat lényegesen meghaladó mértékben, 1,1 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom az Egyesült Államokban.

2012.10.15 15:22MTI

A szeptemberi adat közzétételével együtt a kereskedelmi minisztérium 0,9 százalékról 1,2 százalékra javította az augusztusi növekedést. Az autóértékesítések nélkül számítva szeptemberben 1,1 százalékkal, augusztusban pedig 1,0 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom. Szeptemberben sorban a harmadik hónapban nőtt a kiskereskedelmi forgalom az Egyesült Államokban, elsősorban az elektronikai termékek növekvő értékesítése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.