Jóhír

Az EBB 100 millió euró hitelt nyújt Horvátországnak

100 millió euró hitel kis- és középvállalkozások, közepes piaci értékű cégek és önkormányzatok projektjeinek finanszírozásához.

2012.09.18 20:30MTI

Az Európai Befektetési Bank (EBB) 100 millió euró hitelt nyújt a horvát újjáépítési és fejlesztési bank számára kis- és középvállalkozások, közepes piaci értékű cégek és önkormányzatok projektjeinek finanszírozásához - közölte kedden a luxemburgi székhelyű uniós pénzintézet.

Az EBB 2001 óta a jelenlegi hitellel együtt nagyjából 3 milliárd euró hitelt folyósított már Horvátországnak, az újjáépítési és fejlesztési bank eddig hat alkalommal, összesen 760 millió euró hitelt kapott az Európai Beruházási Banktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.