Futamgyőzelmet ért el a csapat

Kamionversenyen szólt a magyar Himnusz: rajt - cél győzelem Jaramában!

Az OXXO Energy Truck Race Team sátrában tombol a jókedv: futamgyőzelmet ért el a csapat a kamion Európa-bajnokságon

Nézze meg a képgalériánkat! >>> képgaléria

2011.10.02 18:03ma.hu

Nem estek ki előlünk, nem szerencsénk volt, erőből győztünk! - írta közleményében az Oxxo Racing. Az öröm érthető: a csapat futamgyőzelmet aratott az Európa-bajnokság Jaramában megrendezett futamán.

"Az első futamon (mostani szemmel nézve jól is jött) kipörgettek minket, így Kiss Norbi óriási harc árán "csak" a 8. lett" - írja a közleményben a csapat szóvívője "Ez azt jelentette, hogy a második futamon az élről rajtolhatott. A rajtot szépen elhozta, a harmadik kanyarban már több másodperces előnnyel vezetett, amikor a mezőny végén két kamion összeakadt, majd lefulladt a pálya közepén."

Az izgalmaknak az sem vetett véget, amikor a csapat 3 másodperces előnyt szerzett: a konkurens Jochen Hahn ugyanis az utolsó körre lefaragta azt 0,6 másodpercre. Az igyekezet azonban hiábavalónak bizonyult: a magyar csapat erőgépe "szakította át" a célszalagot végül.


"Norbi megérkezett, de beparkolni nem tudott, mert a csapat szinte kirángatta a kamionból. Ilyet nem szabad, de mivel az FIA vezetői az első sorból gratuláltak neki, fel sem merült, hogy megbüntetnek minket" - zárul a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.