Vb-2010: Maradona szerint véget ért a kapitánysága

Maradona kitartó: "Az én időszakom befejeződött"

Saját bevallása szerint nem marad az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Diego Maradona, aki egy interjújában úgy fogalmazott: "az én időszakom befejeződött."

2010.07.06 08:06MTI

A Cronica napilap hétfői számában a 49 éves szakvezető azt mondta, mindent beleadott az elmúlt két évben, de a dél-afrikai világbajnokság negyeddöntőjében, a németektől elszenvedett 4-0-s vereséggel lezárult a munkája.
 
Az argentin szövetség (AFA) szóvivője ugyanakkor úgy nyilatkozott, a tréner hivatalosan nem jelezte távozási szándékát, Julio Grondona, az AFA elnöke pedig tárgyalóasztalhoz ül vele a vb után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.