Nagyágyúk a pályán

David Beckham az Arsenallal készülhet

Könnyen elképzelhető, hogy David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya az Arsenallal kezdi meg a felkészülést az amerikai bajnokság következő szezonjára.

2007.12.22 10:26MTI

"Egyelőre még nem dőlt el, de mi szeretnénk segíteni neki, hogy továbbra is jó erőben legyen. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy elérje a századik válogatottságát" - mondta Arsene Wenger, az Ágyúsok vezetőedzője.

A Los Angeles Galaxy 32 éves középpályása korábban hosszú éveken át az ősi rivális Manchester United játékosa volt, ám londoni otthonához az Arsenal edzőpályája van a legközelebb. Az angol válogatott februárban már barátságos mérkőzést játszik, ám az amerikai pontvadászat (MLS) csak március végén rajtol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.