A magyar támadó a meccs hőse is lehet

Orbán a helyszínen szurkol Geráéknak Hamburgban

A labdarúgó Európa Liga hamburgi fináléjának hőse akár Gera Zoltán is lehet: a magyar támadó csapata, a Fulham szerdán 20.45-kor a spanyol Atlético Madriddal találkozik.

2010.05.12 18:41MTI

A két csapat közül az ötödik európai kupadöntőjét játszó Atlético a tapasztaltabb, igaz egyetlen sikerét 1962-ben, a KEK elhódításával aratta. A Fulham 131 éves története során soha semmilyen trófeát nem nyert sem Angliában, sem nemzetközi szinten.

Orbán Viktor leendő kormányfő a helyszínen tekinti meg a mérkőzést, a spanyol gárdának Fülöp herceg és a csapat 15 ezer drukkere szurkol Hamburgban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.