Először játszik európai kupadöntőt a Fulham

Videóval: Gera döntőbe lőtte góljával a Fulhamet!

A Gera Zoltánnal felálló Fulham bejutott a döntőbe a labdarúgó Európa Ligában, miután a múlt heti, idegenbeli döntetlent követően csütörtökön, hazai pályán a magyar játékos győzelmet érő góljával 2-1-re nyert a német Hamburg ellen.

2010.04.30 08:14MTI - Fotó: MTI

Gera a 76. percben egy szöglet után talált a kapuba, ezzel megszerezte hatodik találatát a sorozatban. A Fulham története során első ízben jutott be egy európai kupadöntőbe. Az EL fináléjára május 12-én, éppen Hamburgban kerül sor. Európa Liga, elődöntő: Fulham (angol)-Hamburger SV (német) 2-1 (0-1). Gól: Davies (69.), Gera (76.), illetve Petric (22.). Továbbjutott: a Fulham, 2-1-es összesítéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.