Legyőzték Portugáliát

Futsal eb: a spanyolok ülhettek a trónra

A spanyolok visszaültek Európa trónjára - Spanyolország nyerte meg a hazai rendezésű, 2010-es futsal Európa-bajnokságot.

2010.01.31 09:55nb1.hu

Spanyolország nyerte meg a hazai rendezésű, 2010-es futsal Európa-bajnokságot. A spanyolok a debreceni döntőben a szünetre elhúztak 2-0-ra a portugálokról, a második félidő elején pedig már 3-0-ra növelték az előnyüket.

Persze nem futsalról lett volna szó, ha a portugálok 1 perc alatt nem módosították volna az eredményt 3-2-re. A kockáztatásnak viszont meg lett a böjtje, mert a spanyolok ismét betaláltak és magabiztosan, 4-2-vel nyerték meg a döntőt és egyben az Eb-t is.

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Michel Platini, az UEFA elnöke, sőt tevékeny szerepet is vállalt az egykori francia klasszis, mivel az érmeket ő adta át - a csalódott portugáloknak és a boldog spanyoloknak egyaránt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.