Szabadidő

Informatív online útmutató a megfelelő sport kiválasztásához

Már digitális formátumban is elérhető a nemzetközi sportágválasztó enciklopédia "Hogyan válasszak sportágat?" című angol és magyar nyelven megjelent kiadványa.

2024.04.17 22:30MTI

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság "Olympic World Library How to Choose a Sport" weboldalán angol nyelven, a "Join The Sport" honlapon pedig magyar nyelven olvasható a tartalom.

"A magyar sportvilág és a digitális innováció találkozása új mérföldkőhöz érkezett: hivatalosan is elindult a JoinTheSport.com, egy korszerű online platform, mely a "Hogyan válasszak sportágat?" című nemzetközi sportágválasztó enciklopédia digitális örökségét viszi tovább" - tájékoztatta az MTI-t a projekt élén álló Nagy János Fair Play-díjas olimpikon, Eb-ezüstérmes birkózó.

A "Hogyan válasszak sportágat?" című szakmai útmutató, melynek első kiadása nagy sikerrel jelent meg 2010-ben, néhány évvel később nem csupán a sportolók és a sport iránt érdeklődők körében vált népszerűvé, hanem nemzetközi szervezetek részéről is elismerést nyert.

"Ez és számos más egyén, szervezet és alapítvány széleskörű támogatás biztosította a szükséges alapokat a jointhesport.com létrehozásához, amely a digitális kor igényeinek megfelelően kínálja a sportágak széles spektrumát." - áll a tájékoztatóban, amely szerint az új platform lehetőséget biztosít a sport iránt érdeklődők számára, hogy megtalálják és mélyebben megismerjék az őket leginkább érdeklő sportágakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.