Sport

Edzés közben ütötték el Valter Attila csapattársát

A 21 éves brit bringás térdsérülést szenvedett és műtét vár rá.

2023.08.22 11:25MTI

Edzés közben ütötte el egy autó az országúti kerékpáros Thomas Gloagot, Valter Attila csapattársát.

A Jumbo-Visma kedden közösségi oldalán közölte: a 21 éves brit bringás térdsérülést szenvedett és műtét vár rá, ezt követően a felépülés és a következő idényre való felkészülés lesz a fókuszban.

Gloag tagja volt a holland sor nyolcfős keretének a májusi Giro d'Italián, amelyen a Jumbo-Visma csapatkapitánya, Primoz Roglic győzött, a szombaton kezdődő Vuelta a Espanán azonban nem indult volna. Ott lesz viszont a barcelonai rajtnál Valter Attila, aki segítőként Roglicért és a Tour de France-on diadalmaskodó dán Jonas Vingegaard-ért fog dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.