Nagy bejelentés

Suhajda Szilárd özvegye fejezi be a hegymászó által elkezdett könyvet

Suhajda már korábban elkezdte írni a könyvet, és mivel minden szellemi termékének ők az örökösei a kisfiúkkal, így feladatának érzi, hogy befejezze.

2023.06.19 12:12ma.hu

"Az elmúlt évek folyamán benne, bennünk saját igényként, és sokak biztatására felmerült egy könyv megírásának a gondolata. Azt gondoltuk, hogy akkor lesz az egy kerek egész, ha az Everest is szerepel majd a történetben. Szerepel, de nem így..." - írta Suhajda Szilárd felesége, Legindi Tímea a hegymászó Facebook-oldalán.

Hozzátette, Suhajda már korábban elkezdte írni a könyvet, és mivel minden szellemi termékének ők az örökösei a kisfiúkkal, így feladatának érzi, hogy befejezze.

"Talán túlzás nélkül kijelenthetem, hogy én ismertem a világon a legjobban, ezért egy olyan, minden értelemben "szilárdos" könyvet szeretnék létrehozni, amely hűen tükrözi az ő csodálatos személyiségét. Éppen ezért tisztelettel megkérek minden hozzáértőt, hozzá nem értőt, valamint a média munkatársait, hogy legyenek szívesek ezt tiszteletben tartani és nem magánakciókba kezdeni. Amikor eljön majd az ideje és kiadásra került, mindenki tudni fog róla" -hangsúlyozta Legindi Tímea.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.