Kórházban az NBA-sztár

Lamar Odom túlélési esélyei rosszak, de szerettei bizakodnak

Megrándult a keze, szempillái is megmozdultak a kómában fekvő kosárlabdasztárnak, mikor Kim Kardashian megfogta a kezét.

2015.10.16 17:20ma.hu

Lamar a drogtúladagolás következtében, már három napja kómában fekszik, eddig nem is reagált a külvilágra, kivéve a kézszorításos esetet. Ez halovány remény a családnak, hiszen orvosai szerint Odom esélyei a túlélésre igen rosszak. Bár ez akár egy önkéntelen mozgás is lehetett, a hozzátartozók most ebbe az apróságba kapaszkodnak.

A Kardashian család, Khloét kivéve, magánrepülőgéppel már visszautazott Los Angelesbe, a volt feleség még mindig exe mellett virraszt - írta a hirado.hu.

A családi valóságshow nyomán hírességé vált família úgy tervezi, a hétvégén újra meglátogatják a kosárlabdázót, remélhetőleg addigra jobb hírek fogadják majd őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.