Lamar Odom esélyei egyre csökkennek

Jelenleg is gépek tartják életben az NBA-játékost

Tegnap óta még tovább csökkentek Lamar Odom életben maradási esélyei, szerettei a legrosszabbra is fel vannak készülve.

2015.10.15 10:33ma.hu

Lamar Odom kosárlabda sztárt rohammentővel szállították be egy Las Vegas-i klinikára, miután kedden délután eszméletlenül találták hotelszobájának padlóján - írta a Hirado.hu.

A sportoló négy napon át dorbézolt egy bordélyházban, ahol mint kiderült, a herbál Viagrán kívül, kokaint is fogyasztott az alkohol mellé.

Ezt az értesülést az olimpiai bronzérmes amerikai kosárlabdázó orvosai is megerősítették, akik egyéb ópiátokat is találtak a szervezetében.

Lamar egyébként kórházba szállítása után nem sokkal kómába esett, azóta állapota sajnos nem javult. A TMZ információi szerint sztrókot is kapott, mely miatt nem zárható ki a maradandó agykárosodás sem.

Az, hogy tűnyomokat találtak Odom karján, illetve, hogy a rendőrség az öngyilkosság lehetőségét sem zárta ki, egyelőre még nem megerősített hírek.

A családtagok, köztük az NBA játékos felesége, Khloe Kardashian, anyósa, Kris Jenner és persze a többi Kardashian és Jenner nővér is a klinikán imádkozik a sportoló életéért.

A Dailymail úgy tudja, hogy a kosárlabdázó korábbi kapcsolatából született gyermekei is elindultak a nevadai kórházba, de Caitlyn Jenner is nemsokára ott lesz a helyszínen.

A külföldi sajtó szerint Odomnak 50 százalék esélye van a felépülésre, dea gépekről való lekapcsolás esélyét sem vetették el. Ha az utóbbira sor kerülne, igazán furcsa helyzet alakulna ki, mivel ezt a döntést annak ellenére is Khloénak kellene meghoznia, hogy már ő és Lamar is aláírták a válási papírokat.

Mivel a bíróság még hivatalosan nem mondta ki a válást és a sportoló nem írt végrendeletet, ami kitérne az ilyen esetekre, a választás exe kezében van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.